December je čas obdarovanj. Obiščejo nas tudi trije dobri možje. Miklavž nas je že obiskal, vsi pa že nestrpno čakamo prihod Božička in dedka Mraza. Decembra se odvija veliko prazničnih prireditev. Med njimi tudi božično-novoletni bazar.

Tako smo tudi mi v petek, 7. decembra organizirali božično-novoletni bazar. Odvijal se je v parku Dežela štorkelj. Vsak razred se je predstavil s svojimi ročno narejenimi izdelki, ki so krasili stojnice. Učenci smo izdelke za božično-novoletni bazar izdelovali v soboto, 1. decembra. Nekatere izdelke smo obesili na lesene smrekice, ki so bile postavljene v parku. Obiskovalci so učencem za vsak izdelek namenili prostovoljni prispevek. Prispevke učenci porabijo za končne izlete ali za šolo v naravi. Pred začetkom prodaje je bila prireditev, v kateri so nastopali učenci naše šole in vrtca. Pri vsaki stojnici smo učenci predstavili prekrasne venčke, smrekice, snežake, piškote, božičke, laterne, torbice in jelenčke. Pri stojnici 9.razreda smo se lahko okrepčali s sokovi in čajem.

Želim si, da bi vsi otroci lahko praznovali december tako čarobno, kot ga praznujemo mi. Voščim vam vesele praznike in srečno novo leto 2019.

                                                                                              Živa Jaklin, učenka 6. r.

galerija slik – tehniški dan

galerija slik – bazar