P I K I N    F E S T I V A L

V torek, 10. 9., smo se okoli 7.00 ure odpravili na Pikin festival. V Tepanju smo malicali, popili vodo in pretegnili naše zaspane ude. Pot smo nadaljevali proti Velenju. Ko smo prispeli, smo si najprej ogledali predstavo. Sledilo je nakupovanje in ogled stojnic. Ko smo si dodobra napasli oči, smo se udeležili delavnic. Po 20 minutah, ko je čas delavnic potekel, smo kosili in se polnih trebuščkov zagnali na igrala. Konec igre je pomenil pot proti domu. Polni čudovitih vtisov smo si še na avtobusu izmenjevali mnenja in misli.

Naja Ozmec, 4. razred

V torek, 10. 9. 2019, smo se učenci od 1. do 5. razreda odpravili na Pikin festival. Pikin festival je potekal v Velenju. Najprej je prišla dolga in dolgočasna vožnja. Čez čas smo prispeli. Za začetek smo si ogledali akrobatsko predstavo. Bila je super. Nastopala je akrobatka, ki je prišla iz Argentine. Delala je vsemogoče stvari: hodila po vrvi, delala različne čarovnije, izvajala akrobacije …

Ko se je predstava končala, smo šli po stojnicah, kjer smo si lahko kupili kakšno stvar ali dve. Na stojnicah so prodajali plišaste igrače, majice, barvice, zvezke, beležke, klobuke… V glavnem ogromno različnih in zanimivih stvari. Poizkusili smo se lahko tudi v srečelovu.

Za tem smo šli na delavnice. Delali smo lahko, kar smo želeli. Tudi plezali smo. Po delavnicah smo se odpravili v park. Bilo je toliko igral, da nisi mogel izbrati kam bi šel. Nato pa smo na žalost morali nazaj proti domu, saj nas je čakala dolga vožnja.

Ta dan je bil eden najlepših, kar sem jih kdaj doživela. Škoda, da se je tako hitro končal.

Nina Stanko 4. razred

Fotografije pa si lahko ogledate v galeriji.