Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Šolske počitnice se iztekajo in pred nami je spet začetek – novo šolsko leto 2020/2021.  Upamo in verjamemo, da ste se v počitnicah spočili, si nabrali pozitivne energije, predvsem pa poskrbeli za lastno varnost in zdravje. Polni pričakovanj, v želji po znanju in druženju vstopate v novo šolsko. Ob tem se moramo vsi zavedati, da je izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela mogoče le ob upoštevanju priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Zavoda RS za šolstvo v prizadevanju po zagotavljanju zdravja in varnosti vseh vključenih v zavod.

Prvi šolski dan bomo začeli v torek, 1. 9. 2020, ko boste učenci 2.‒9. razreda prišli v šolo ob 8.45, učenci 1. razreda pa s starši ob 9. uri. Zbrali se bomo na šolskem dvorišču in v skladu z navodili, ki jih boste še prejeli, vstopili v šolo.

Prvi šolski dan je predviden do 12. ure. Ta dan ne bo kosila in podaljšanega bivanja. Za prevoz učencev vozačev bo poskrbljeno (dovoz je 8.30 iz Hotize, odvoz ob 12. uri izpred šole).

Starše naprošamo, da izpolnijo Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo v razmerah, povezanih s Covid-19 in jo učenci na prvi šolski dan prinesejo v šolo. Prilagamo še Obvestilo staršem pred pričetkom novega šolskega leta 2020/2021.

Želim vam uspešen začetek novega šolskega leta in vas lepo pozdravljam,

ravnateljica zavoda Danijela Apatič

Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo šol.l. 2020-2021

Obvestilo staršem pred pričetkom novega šolskega leta 2020-2021[70000]