šola: 02 573 58 40, vrtec: 02 573 58 49 o-mkvpolana.ms@guest.arnes.si

V petek, 17. 3. 2023 smo v Domu krajanov imeli proslavo za dan žena in materinski dan. Proslava se je pričela ob 17. uri. Na začetku nas je nagovoril župan Občine Velika Polana. Nastopili smo učenci osnovne šole s predstavo Obisk gospodične Medične. Predstava je govorila o čebelah. Nastopili so tudi otroci vrtca. Prikazali so nam igro in pesmico.

 

Klara H., 8. r.

 

V petek smo vsi skupaj, učenci, učitelji in otroci, vzgojiteljice, polepšali dan mamam in ženskam. Skupaj smo odigrali predstavo in uživali. Na koncu smo imeli manjšo pogostitev in bilo nam je zelo lepo.

 

Klara P., 9. r.

 

V petek, 17. marca, ob 17.00 smo učenci 3., 7., 8. in 9. razreda nastopili v predstavi Obisk gospodične Medične. Na proslavi so nastopali tudi otroci iz vrtca, ki so pripravili igri in pesmico. Pred začetkom predstave je imel govor župan, magister Damijan Jaklin. Predstavo si je prišlo ogledat precej ljudi, saj je bila dvorana polna. Po predstavi smo nastopajoči dobili manjšo pogostitev. Gospa ravnateljica je pohvalila nastopajoče in mentorje, učiteljice Valerijo Dravec Donša, Lidijo Smej, Sandro Hanžič, Tjašo Žalig in učitelja Tilna Mateja Červeka.

 

Maruša J., 7. r.

Dostopnost